Gastenboek
Terug naar het gastenboek
Geef commentaar op dit bericht
Teken het gastenboek:
958) Ard  Man
Plaats:
Middelburg
IP-adres genoteerd Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
Maandag, 15 oktober 2018 17:24 Verstuur E-mail

Beste vissers,

Nu wil ik al een tijdje gaan vissen in het kanaal door walcheren, gewoon om te proberen. Zijn er al vissers die hier ervaring mee hebben??? Zo ja wat gebruikte jullie als aas???? En welke vissoorten werd er dan gevangen??? Ik ga niet voor de paling. Leuk maar dat is niet mijn doel vis... Ik zit eerder te denken aan harders en/of platvis

Laurent Maandag, 15 oktober 2018 20:04
Hoi Ard,

Afgezien van de palingvisserij denk ik dat het kanaal een moeilijk viswater is om leuke vangsten te boeken. Vroeger veel gevist en Zeebaars, bot en lompjes waren veel voorkomende bijvangsten. Harder zwemt er zeker rond, maar zonder hier gericht op te vissen hoef je deze niet aan je haak te verwachten. Qua aas zou ik het bij (slik)zagers en garnalen(zelf met een netje aan de kanten scheppen) houden. wellicht kun je ook pieren of kleine krab proberen. Laat vooral weten hoe je sessie is gegaan, ben wel benieuwd!

S Verstuur E-mail Woensdag 18:36
Ben vorige week met m'n zoontje geweest. Ongeveer 2 uurtjes. CA 20 grondeltjes 15 krabben en 1 mooie paling. Ga binnenkort terug en wil dan mestpieren gebruiken ipv zagers. Hoop dat ik dan minder last heb van lompjes en krabben..
Commentaar:

Spammer?
Naam Naam:
Email adres Email adres:
Wachtwoord: vul hier "hsvmiddelburg" in
HTML is actief
Smilies staan AAN
AGCode is AAN
Onderhoud
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk