Aankondigingen
1 - 5
Wijzigingen en aanvullingen agenda / lijst viswateren 2023 HSV Middelburg 01-01-2023 
Agenda (inter)nationale wedstrijden 01-01-2023 
Visdocumenten en vergunningen 2022 01-01-2023 
Wil jij de papieren lijsten blijven ontvangen? 01-01-2023 
Overzicht pachtkaarten viswater HSV Middelburg 01-01-2023 

Wil jij de papieren lijsten blijven ontvangen?
Wil jij de papieren lijsten blijven ontvangen? Geef je voorkeur dan nu door!

Beste sportvisser,
De sportvisserij gaat met haar tijd mee. Sportvisserij Nederland heeft zich er jarenlang hard voor gemaakt om de Lijsten van viswateren, behorende bij de VISpas, ook digitaal wettelijk toegestaan te krijgen. Dat was een wens van veel sportvissers, zodat ze het boekje thuis konden laten. Sinds 2015 is de wet aangepast en voorziet de VISplanner in deze behoefte. Veel sportvissers laten tegenwoordig hun dikke boekje dan ook thuis. De VISplanner is geschikt voor alle smartphones via de website, mobiele site of app!
Dat is niet alleen een stuk beter voor het milieu, maar het levert de georganiseerde hengelsport ook nog eens een flinke besparing op. Daarnaast is de digitale versie altijd up-to-date en is het met de Google Maps kaart veel eenvoudiger om aan te tonen dat je ergens mag vissen.


Niet meer op papier
De huidige Gezamenlijke Lijst van Nederlandse viswateren is geldig tot en met 2024. We streven ernaar om de volgende druk van deze lijst EN de bijbehorende aanvullingslijsten zo veel mogelijk digitaal te verspreiden. Standaard zullen we deze lijsten dan ook niet meer op papier verspreiden, tenzij je anders aangeeft.

Ik wil toch de papieren lijsten blijven ontvangen
We kunnen ons voorstellen dat je persé toch een papieren versie wilt blijven ontvangen. Bijvoorbeeld omdat je geen smartphone hebt of om andere redenen. Dat kun je aan ons doorgeven via www.viswaterlijst.nl. Houd je VISpasnummer bij de hand.
-> Ik wil de papieren lijsten blijven ontvangen

Veel gestelde vragen
* Verdwijnt het boekje nu helemaal?
-> Nee, zeker niet. De papieren lijsten van viswateren blijven gewoon bestaan en geldig i.c.m. je VISpas, naast de digitale VISplanner. Ze worden echter niet meer standaard naar alle sportvissers verstuurd.
* Ik heb mijn voorkeur al een keer doorgegeven, moet ik dat nu nog een keer doen?
-> Nee dat is niet nodig. Alleen als er aan dit mailadres meerdere VISpashouders gekoppeld zijn.
* Als ik geen internet heb aan de waterkant, werkt VISplanner dan nog wel?
-> Jazeker!
* Ik heb geen Android toestel of iPhone. Wat nu?
-> Voor smartphonegebruikers van andere platforms is de mobiele website m.visplanner.nl ontwikkeld. Je hebt hiervoor wel internet nodig.
* Als ik nu opgeef dat ik geen papieren lijst meer wil ontvangen, hoe kom ik er dan alsnog aan eentje als ik me bedenk?
-> De papieren lijst is altijd nog online (gratis) beschikbaar als PDF. Daarnaast is de papieren versie te allen tijde online te bestellen in onze webshop. Deze kost € 3,50 inclusief verzenden.
Kijk voor meer informatie over de VISplanner en meer Veel gestelde vragen en antwoorden op www.visplanner.nl.